Als bedrijfskundige ben ik sinds 1986 actief in diverse branches op het snijvlak waar ICT én Organisatie elkaar ontmoeten op het gebied van implementatiemanagement, management van de informatievoorziening en business analyse.

 Het is mijn overtuiging dat mensen en processen belangrijke succesfactoren zijn voor het verbeteren van de werking van een organisatie. Mijn drijfveer is het realiseren van concrete zaken waar de organisatie (lees de mensen) behoefte aan heeft en daarmee het doel bereikt wat haar voor ogen staat. Ik stel daarom de mensen en (bedrijfs)processen centraal..

 Ik heb verschillende rollen vervuld: Projectmanager, Informatiemanager en Business Consultant.

 Ik ben ondernemend van aard een netwerker creatief en altijd op zoek naar samenwerking (team builder/speler).

 Ik werk gestructureerd, ik houd het overzicht en ik houd rekening met de belangen van alle partijen maar ik verlies het doel niet uit het oog. Ik ben sterk in het plannen en bewaken van de voortgang.

 De aard van de opdrachten waar ik tot mijn recht kom hebben o.a. betrekking op het ontwerpen en implementeren van een organisatiewijziging (een nieuwe manier van werken) of het implementeren van een (aangepast) informatiesysteem in al haar facetten (de verbinding tussen ICT en bedrijfsprocessen).

 Implementeren is een kunst. Ik heb ervaren dat routine in dit vakgebied niet bestaat. Het is en blijft mensenwerk.

 Ik ben ervan overtuigd dat simulaties een krachtig hulpmiddel zijn bij analyse van de werking van organisaties en het implementeren van veranderingen. Mijn uitgangspunt is dat leren door ervaring krachtiger is dan een alleen het volgen van een training. Bijvoorbeeld een simulatie van een sapbedrijf, genaamd ‘De Sapfabriek’.

 

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om informatie te vragen. U kunt bellen of een email sturen. Ik geef graag toelichting op onze aanpak.

Business & Information Management

“the art of implementing”

Tekstvak: BAAK